Kenneltapaaminen

Damliers kennelin Eija Haarala järjestää silloin tällöin tapaamisen kasvateilleen. Niin tapahtui tänäkin vuonna ja me lähdettiin Epun kanssa Jyväskylään.

Koska matkaa Jyväskylään kuitenkin on aika paljon, päätimme että on parempi yöpyä siellä ja viettää koko viikonloppu reissussa. Hyvä niin, tuli samalla kokeiltua yötä muualla kuin kotona.

Tutkin ensin koiraystävälliset hotellit, mutta niistä ulkoilu pennun kanssa tuntui vaivalloiselta. Lisäksi pentu olisi pitänyt jättää yksin vieraaseen paikkaan aamupalani ajaksi. Päädyin siten tutkimaan AirBNB-vaihtoehtoja. Niin löydettiin maalaistalon peräkammarista meille sopiva paikka ja siellä viihdyttiin. Kiitokset Äijälän tilalle!

Tapaamiseen oli kutsuttu koiria monesta pentueesta ja niinpä paikalle olikin ilmoittautunut jopa 14 koikkeria omistajineen. Ohjelmassa oli yhteislenkki, agilityharjoittelua, näyttelytreeniä ja yhteinen lounas. Epun sisaruksista oli paikalla kaksi veljeä ja sisko.

Veljekset Asa, Remu ja Eppu vauhdissa.

Oli hauska seurata poikien leikkiä, sillä niiden leikkityyli oli aivan samanlainen. Pystypainia kolmen pojan kesken. Pikkuisempi sisko pysyi vähän syrjemmällä osallistuen vain välillä kun meno ei ollut aivan hurjaa.

Matka oli raskas sillä autoilu vei ison osan ajasta. Lisäksi satoi vettä molemmat ajomatkat. Kuitenkin oli ihanaa nähdä sukulaisia ja käydä näyttäytymässä.

Terveisiä vaan koko suvulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *